Vind lækkert ammeundertøj!

Okay. Jeg kan ikke skjule det. Jeg er totalt begejstret for mit nye ammeundertøj. Og det håber jeg selvfølgelig også, at mange ammende mødre bliver, for der er ikke noget værre end undertøj, som kradser, maser og strammer. Det er præcis derfor, at det aller vigtigste mål for mig har været at skabe noget ammeundertøj, som både er praktisk OG er rart at have på.

For at nå målet har jeg måtte tænke nyt, både i forhold til design og materialer, og derfor kan jeg som noget helt nyt introducere undertøj lavet af det blødeste bambus-viscose. Økologisk og bæredygtigt selvfølgelig og lige så blødt som en plysbjørn. Samtidig er undertøjet pænt at se på og holder sig pænt, vask efter vask.

Her kan du se et par eksempler her:

 

Vind en skøn amme-BH

Du skal selvfølgelig også have mulighed for at prøve mit nye ammeundertøj, og derfor udlodder jeg fem AmmeBH’er til fem heldige vindere.

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail til mig på info @milker.dk med dit navn, adresse og størrelse eller deltage i konkurrencen på Facebook.

Vind lækker amme-bh

Klik her og deltag: https://www.facebook.com/Milkernursing

Vi annoncerer vinderne på Facebook, så hermed en opfordring til at følge os her.

Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om mit nye ammeundertøj.

Adelaide

 

Article Categories: Ammetøj · Ammeundertøj
Article Tags: ·
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms