Den perfekte gave til Mors dag!

Jeg er selv en lykkelig mor til 3 børn, som alle er blevet ammet i 1 år – de er dog store nu. Jeg har altid lært mine unger, at man ikke skal gøre noget for andre for at få  ”noget igen”, men gøre det fordi man har lyst og ikke med ”noget for noget” for øje, og det går jeg stadigvæk fuld og fast ind for.

Jeg tror på, at naturen er sådan indrettet, at alt man giver ud, får man igen på en eller anden måde, så der er en form for balance i tingene. Og når det så er sagt, så er der én dag om året, hvor jeg bliver total barnlig og tænker ”mon de har husket, at det er mors dag?”. Det er ikke sket endnu, og jeg bliver nødt til at indrømme at så bliver jeg lidt mut og barnlig, hvilket er til stor morskab for resten af familien.

Så i år har jeg besluttet mig for at købe en dejlig gave til mig selv, som et lille skulderklap – Godt gået 😉

Til alle jer nye mødre, som muligvis slet ikke har tænkt over, at der er noget, der hedder Mors dag, da I jo er travlt optaget af amning, bleskift, vasketøj, rengøring og bleskift. Køb en lille gave til dig selv og hvis den står i ammetøjets ” tegn” kommer her nogle forslag fra Milker til jer.

Vinrød amme bh med prikker og lille blonde

Vinrød amme bh med prikker og lille blonde

Vinrød amme bh med prikker og lille blonde

Vinrød amme bh med prikker og lille blonde

Vinrød amme bh med prikker og lille blonde

Blå amme-BH i bambus med klikåbning

Blå amme-BH i bambus med klikåbning

Blå amme-BH i bambus med klikåbning

Blå amme-BH i bambus med klikåbning

Blå amme-BH i bambus med klikåbning

Hvid ammetop med indbygget bh i bambus fibre

Hvid ammetop med indbygget bh i bambus fibre

Hvid ammetop med indbygget bh i bambus fibre

Hvid ammetop med indbygget bh i bambus fibre

Hvid ammetop med indbygget bh i bambus fibre

Hvid ammetop med koral striber og brede stropper i økologisk bomuld

Hvid ammetop med koral striber og brede stropper i økologisk bomuld

Hvid ammetop med koral striber og brede stropper i økologisk bomuld

Hvid ammetop med koral striber og brede stropper i økologisk bomuld

Hvid ammetop med koral striber og brede stropper i økologisk bomuld

Blå ammekjole med stramt skørt og løs top

Blå ammekjole med stramt skørt og løs top

Blå ammekjole med stramt skørt og løs top

Blå ammekjole med stramt skørt og løs top

Blå ammekjole med stramt skørt og løs top

Sort blondekjole med underkjole

Sort blondekjole med underkjole

Sort blondekjole med underkjole

Sort blondekjole med underkjole

Sort blondekjole med underkjole

This entry was posted in Ammetøj · Ammeundertøj · Barselsgaver. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms