Nybagt mor på ferie

Som nybagt mor, så ammer man også på ferien.

Sommerferien banker på døren, og så er det ved at være tid til at vi alle rejser på ferie. Måske er du en af dem der skal ud at rejse med baby for første gang. Man kan godt blive lidt nervøs over sin første rejse med baby. Først og fremmest over flyveturen – vi har jo alle været på et fly, hvor et lille barn har været sulten og dybt ulykkeligt, og så skreget i længere tid. Det er virkelig noget der stresser – både mor, far og baby.

Derfor er det rigtig vigtigt at have det rigtige ammetøj på, så du nemt og diskret kan amme dit barn i flyet – samtidig med at du ser smart ud.

Følgende bluser kunne være et godt bud på en “rejse” ammebluse:

Når du så er kommet frem til dit bestemmelsessted, så er der sikkert rigtig varmt og dejligt. Så er det super vigtigt, at du husker at drikke rigeligt med vand, således at amningen også fungerer her. Det er nemlig super vigtigt at både du og baby ikke tørster. Du kan også give baby lidt vand (jeg anbefaler kogt, afkølet vand) ved siden af din amning.

Husk at holde din baby helt væk fra solen – og også dig selv mellem 12 og 15.

Nå aftenen kommer så pakker I baby i barnevognen, og så er det tid til at gå ud. Selvom du ammer, så kan du nemt se smart og lækkert ud, når du hygger dig på en skøn restaurant med herlig mad og måske et enkelt glas vin. Har ligger baby forhåbentlig bare og sover sin skønhedssøvn. Hvis det skulle ske at baby vågner og er sulten, så er det nemt og smart lige at amme i en MILKER ammekjole.

Følgende ammekjoler er smarte, når du er på sommer date med din elskede:

Article Categories: Ammetøj
Article Tags: ·
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms