Mor er den bedste i verden. Og det er jo dig!

Det er snart Mors Dag, og måske er det første gang, at du har rollen som mor? Måske betyder det også, at dagen pludselig får en lidt anden betydning? En smule anerkendelse for sliddet er jo trods alt rart, ikke.

Jeg ved godt, at Mors Dag er et kommercielt tiltag, som oprindeligt handlede om at skaffe amerikanske blomsterhandlere flere penge i kassen, men når det er sagt, så er det da på sin plads, at vi mødre har vores dag, hvor den daglige indsats bliver anerkendt.

Når jeg tænker på alle de bleer, jeg har skiftet. Madpakker, jeg har smurt, og næser jeg har pudset, så bliver jeg faktisk lidt træt. Det har været det hele værd. Naturligvis. Det, tror jeg, alle mødre og fædre er enige om, men der har da også været dage, hvor jeg seriøst overvejede at tage bilen og bare køre væk. Bare for at få lidt tid til mig selv.

 

Det betyder noget at blive husket

Derfor betyder det faktisk noget, i alle fald for mig, når man får den lille buket af ungerne eller en gave af manden på Mors Dag. Kald mig bare blød, men det gør mig faktisk glad. Det er ikke fordi, jeg sidder klar, når dagen nærmer sig og venter. Faktisk bilder jeg mig selv ind hvert eneste år, at det ikke betyder noget, men når man så bliver husket, så bliver jeg alligevel glad.

Her er et par gaveforslag fra mig, du diskret kan gøre din familie opmærksom på (blink).  Ellers kan du jo altid købe en gave til dig selv. J

Og nu vi er i gang. Du må heller ikke glemme din egen mor…

Frisk og sporty sommerkjole til mor i super klædelig facon. Naturlige materialer og med ammeåbning.

Pris DKK 739,-

malou_bfj

Eller hvad med hele to skønne ammebluser på én gang. Her i den populære twopack.

Pris DKK 579,-

Double_Nelly_1384x2076_web-p

Du bliver fin og sommerlig i denne søde kjole. Meget flatterende, hvis du stadig har lidt ekstra på maven. Der er selvfølgelig ammeåbning.

Pris 799,-

zoo_co

This entry was posted in Ammetøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms