Mine ømme bryster efter amning

Den vigtigste erfaring jeg gjorde mig efter fødslen af min ældste søn var, hvor vigtigt det er at have den rigtige amme BH på allerede på hospitalet. Inden min fødsel havde jeg tænkt en del over, hvad jeg skulle medbringe på hospitalet, og jeg må indrømme at tankerne mest gik på, hvad der så lækkert ud. Det resulterede i, at jeg købte en rigtig lækker bøjle BH med skønne blonder, som jeg så regnede med at amme i. Jeg blev dog hurtig klogere, idet mine ømme, mælke tilløbne bryster hverken ville eller kunne være i min nydelige bøjle BH.

Da mælken løb til, gjorde det så smadder ondt, at jeg glemte alt om at se lækker ud. Jeg havde bare brug for at få noget på som kunne støtte og varme omkring mine ømme bryster. Det resulterede i en underlig BH lavet af net, som man kunne købe på hospitalet – ikke særlig holdbar og ikke særlig pæn, men den blev min ven i situationen.

Efter hjemkomst fra hospitalet skyndte jeg mig ud og købte en ammebh, som blev min trofaste følgesvend de næste mange måneder, hvor jeg ammede på livet løs. Det var også den oplevelse, der gjorde, at jeg besluttede mig for at lave en linje af lækre ammebh’er, idet det virkelig er vigtigt at have den rigtige komfort, når man starter på at amme.

Milker har flere forskellige modeller, som alle er lavet således, at de giver optimal hold samtidig med at de er pæne og behagelige at have på.

Hvid amme-BH i bambus fibre

Hvid amme-BH i bambus fibre

Hvid amme-BH i bambus fibre

Hvid amme-BH i bambus fibre

Hvid amme-BH i bambus fibre

Jeg vil klart anbefale vores model BECKY til hospitalet, hvor dine bryster er ved at eksplodere, og hvor du har brug for hold og plads til ammeindlæg.

Pris: 149 DKK

Køb den her

 

 

Hvis du har lyst til en lidt mere sjov og feminin ammeBH, så anbefaler jeg BELLA eller BARBARA.

Sporty sort amme bh med hvide prikker

Sporty sort amme bh med hvide prikker

Sporty sort amme bh med hvide prikker

Pris: 329,00 DKK

Køb den her

 

Lyseblå amme bh til mindre barm

Lyseblå amme bh til mindre barm

Lyseblå amme bh til mindre barm

Pris: 239,00 DKK

Køb den her

This entry was posted in Ammeundertøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms