Hyppigste årsager til ødelagt amning

Hejsa

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er en stærk fortaler for amning. Alle undersøgelser viser nemlig, at vi får sundere, stærkere og klogere børn, når vi ammer.

Derfor vil jeg gerne sætte spot på tre ting, som efter min mening kan ødelægge din amning.

1. Du har for travlt med andre ting

Hvis der ikke er ro omkring ammesituationen, kan det være, at din baby ikke kan finde den ro og tid, som det er nødvendigt. Hvis du eksempelvis er urolig og lige skal tjekke mobilen og se nyhederne imens, kan den uro forplante sig, så din baby ikke får spist nok. Vær derfor opmærksom på at skabe trygge og rolige rammer for din amning. Dette er særligt vigtigt, når babyen er meget ny, eller hvis du har en baby, som er meget nysgerrig eller nemt bliver påvirket af ydre faktorer.

2. Du får brystbetændelse

En ond omgang brystbetændelse kan gøre dig så syg, at du må opgive at amme videre. Det bedste råd er derfor at forebygge, at du overhovedet udvikler brystbetændelse. Rådene er egentlig ret enkle. Hold dig varm. Eksponer så lidt hud som muligt. Tøm et bryst helt ad gangen.

3. Du bliver dehydreret

Hvis du ikke indtager væske nok, kan du risikere, at der ikke dannes nok mælk, eller at den ikke smager godt. Det er i alle fald min egen personlige erfaring. Sørg derfor at drikke rigeligt med vand.

Noget af det, som kan forebygge brystbetændelse er ammebluser og ammetøj, som holder dig varm.

Her er et par forslag:

Sort/Sølvgrå Stribet ammenatkjole i 100% uld

Sort/Sølvgrå Stribet ammenatkjole i 100% uld

Superblød økologisk ammenatkjole med rund hals og lange ærmer til de kolde nætter. Den er lavet af 100% uld og går langt ned på læggen, så du ikke bliver kold, når du skal op og amme og skifte ble om natten. Undgå forkølelse og brystbetændelse med denne skønne økologiske ammenatkjole. Både praktisk og pæn.

Pris DKK 699

Køb den her

Sort/Hvid ammebluse med hætte og lynlås

Sort/Hvid ammebluse med hætte og lynlås

Gør et kup med denne skønne ammebluse.

Sort- og hvid ammebluse med lange ærmer, hætte og lynlås. Ammeblusen er lavet i 50% uld/ 50% viskose, og er enkel og klassisk i sit design.

Pris DKK 899

Køb den her

Sort langærmet ammebluse med slå-om look

Sort langærmet ammebluse med slå-om look

Har du ikke lyst til at skilte med, at du lige har født, og at du ammer, er her et meget sikkert valg. En sort ammebluse der passer til alt og kan både dresses op og ned. Det skønne ved denne ammebluse er, at den ikke er tætsiddende og at man på ingen måde tænker ammebluse og den er lavet i en super lækker bambus jersey.

Fås i flere farver til DKK 349

Køb den her

This entry was posted in Ammetøj · Amning · Brystbetændelse. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms