Hvorfor egentligt bruge ammetøj – er det nu også nødvendigt!

Nej egentligt ikke, de fleste af mine veninder brugte ikke ammetøj. De syntes, det var en praktisk foranstaltning og det må jeg jo give dem fuldstændig ret i, at det er.

Men jeg har da nogle gange siddet og grint lidt til en barnedåb eller til komsammener og nydt hele forestillingen, når baby begynder at skrige og brysterne løber til og man på ingen måde har mulighed for lige at komme til sine mælkedepoter og så tænkt, og hvad gør hun så nu?  Og som ofte ender det med, at der bliver ammet i et tilstødende lokale eller toilet, da kjolen jo stort set skal af for at komme til at amme.  Ja, tænker jeg, det har jo nogle fordele at være praktikker!

Her er 4 gode grunde til at bruge ammetøj:

  1. Man kan have kjole på, mens man ammer. Det skal bare være en ammekjole, og i dag er der jo meget større udbud, end der var dengang, jeg ammede. Man kan jo knap se, at det er ammetøj i dag.
  2. Man er med, hvor det hele sker , og går ikke glip af selskabet, og det er super praktiskt, nemt og hurtigt.
  3. Bedst af alt er, at man ikke føler sig blottet, men godt tilpas, mens man ammer.
  4. Amning bliver en dejlig oplevelse uden for meget stress og jag.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg har prøvet begge dele, men må konstatere at det fungerer bare bedst med ammetøj for mig. Så er der også lidt mere overskud til at få styr på hormonerne 😉

Jeg har lavet et lille udpluk at nye styles, som ingen vil tro er ammetøj, og som kan bruges efter endt amning. Vi går faktisk selv med dem på kontoret, så kig her:

Blå ammekjole med flæser

Blå ammekjole med flæser

Blå ammekjole med flæser

Blå ammekjole med flæser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blå er en af sommerens store farver. Skøn blå ammekjole, som har det hele og under flæse kan åbnes til begge sider. Klart min favorit til barnedåb eller fest.

Materialerne er i de blødeste bambus fibre og ammeåbningen gør det nemt for dig at amme dit barn diskret.

Pris er DKK 749,-

Køb den her

 

Blommefarvet ammekjole

Blommefarvet ammekjole

Blommefarvet ammekjole

Blommefarvet ammekjole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne flotte ammekjole i bambus i blommefarve kan lidt af hvert. Med opsat hår og lidt skønne smykker, er den klar til fest, men kan også godt bruges, som en hverdags ammekjole. Snittet er løst og sidder derfor ikke stramt, og det gør denne ammekjole meget flatterende. Der er fine draperinger over brystet, som skjuler den praktiske ammeåbning.  Og den er meget nem at bruge og kan betjenes med en hånd.

Ammekjolen findes i mange farve.

Prisen er DKK 769,-

Køb den her

 

Sort ammekjole med blonder

Sort ammekjole med blonder

Sort ammekjole med blonder

Sort ammekjole med blonder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem siger man ikke kan ligne en million i en ammekjole? Denne ammekjole hedder Zissi.  Zissi har masser af stil og gør alt det,  den skal gøre for at få dig i den helt rigtige stemning til fest.  Ammekjolens underste lag er lavet af bambus fibre og yderlag i broderi er lavet af polyamid. Denne sommer’s  ”Must have”.

Prisen er DKK 829,-

Køb den her

 

This entry was posted in Ammekjoler til fest · Ammetøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms