Gør et kup. Du kan stadig nå det!

Udsalgets sidste dage er over os, og du kan stadig gøre nogle fantastiske kup. Men kun hvis du er hurtig. Der er fart på, og varene ryger hurtigt.
Personligt har jeg fundet noget af mit yndlingstøj på udsalg. Ting, som jeg måske ikke lige havde luft i budgettet til, da varen kom frem, men som jeg snuppede, som storken napper en frø, da de kom på udsalg.
Her er 2 gode og 2 dårlige ting om udsalg

TO GODE TING OM UDSALG

Du sparer penge!

Det fedeste ved udsalg er selvfølgelig, at du sparer penge. De færreste af os synes, vi har penge nok, og derfor er det en skøn følelese at købe tøj på udsalg. Er du lidt systematisk, kan du købe vintertøj i januar og fx spare mange penge på vinterjakke, trøjer, støvler etc. Jeg har veninder, som reelt sparer 50% på alt tøj, fordi de næsten kun køber på udsalg.

Skru op for kvaliteten

Et udsalg giver dig mulighed for at skrue op for kvaliteten.  Den bluse, plaid eller taburet, som du synes var for dyr men samtidig var lavet i langt bedre materialer kommer måske ned i et prisleje, som du har råd til. Og så handler det om at slå til

 

TO DÅRLIGE TING OM UDSALG

Ikke helt rigtigt

Det er desværre sådan, at det ofte er de mest populære varer, som ryger først, og derfor ser man nogle gange på udsalg, at der fx kun er de meget små eller meget store størrelser tilbage. Det er der, man ærger sig over, man ikke slog til før.

Bare fordi det er billigt

Jeg har et par gange brændt mig på nogle ting på udsalg, som jeg har købt – bare fordi det var billigt. Det er irriterende, og du skal derfor stadig forholde dig vurderende til varen, selvom den er på udsalg.

Her er mine bud på nogle udsalgskup.

udsalg1Du sparer fx 40% på denne flotte ammekjole. Prisen er sat ned fra DKK 749 til kun DKK 449,40.

Ammekjolen er både praktisk og flattende, og du kan bruge den både til hverdag og fest.  Som altid har vi brugt naturlige materialer, så huden kan ånde, og du undgår gift- og farvestoffer.

En klar favorit i sensommeren og det tidlige efterår med en cardigan over.

Køb den her

 

udsalg2Der er også en masse at spare på denne lækre strik ammekjole. Faktisk næsten 60%.

Ammekjolen er super blød og lækker og er fantastisk både over et par jeans og et par sorte strømpebukser. Når der skal ammes, åbner du de store knapper i ærmet, og så kan du amme.

Førpris DKK 939. Nu kun DKK 399.

Virkelig et kvalitetskup! Du sparer ca. 60%!

Køb den her

udsalg3På denne klassiske, lækre ammebluse sparer du 40%. Farven er støvet rød, som er en af årets helt store farver.

Ammeblusen er selvfølgelig lavet i naturlige materialer og er super rar at have på.

Du vil hurtigt opdage, at den bliver en favorit i skabet.

Ammeblusen findes også i en række andre farver.

Førpris DKK 359. Nu kun DKK 215,40.

Du sparer altså 40%!

Køb den her

udsalg4Endnu et godt bud på et udsalgskup er denne søde ammebluse. Snittet er feminint men samtidigt praktisk.

Ammeblusen er lavet af bambusjersey, hvilket skaber en helt unik, blød kvalitet, som samtidig ikke krøller eller mister pasformen. Har du lidt mave, skjuler den klædelige pasform også det.

Førpris DKK 529.  Nu kun DKK 317, 40

Du sparer 40%!

Køb den her

Article Categories: Ammetøj · Udsalg
Article Tags:
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms