Gaver til den ammende mor

Det er sæson for at give gaver og vise taknemmelighed. Med julen lige om hjørnet, er vi mange der styrter rundt for at finde de helt rigtige gaver til dem vi elsker, for at vise hvor meget vi sætter pris på dem. Og hvem har mere brug for at føle sig værdsat end en nybagt, ammende mor?

Det kan være svært at vide, hvad en nybagt mor har brug for. Derfor ender de fleste af os med at give gaver til de små i stedet, som pludselig får en omfattende garderobe af tøj, de alligevel når at vokse ud af, samt en masse ubrugeligt legetøj.

Vi synes det er på tide at hylde den ammende mor, som arbejder på højtryk i kulissen for at holde den lille mæt og glad. Efter en lang nat med meget lidt søvn, føles det ekstra godt at vide, at der er nogle, der tænker på én.

Derfor har vi samlet nogle amme must haves til den nybagte mor. Lidt forkælelse som kan medvirke til at støtte projekt amning, når det til tider kan virke uoverskueligt. Scroll ned for at se, hvad vi har valgt ud, og forkæl dig selv eller en anden mor med en ganske særlig barselsgave!

 

Vinrød ammebh i bambus med klik åbning

Med sin dybe røde farve er denne bestseller af en amme-BH den perfekte gave til en ny mor, som trænger til at komme i julehumør!

Bløde sorte graviditetstrusser til over maven

Disse bløde graviditetstrusser er også perfekte til efter fødslen, hvor kroppen stadig heler og maven endnu ikke har trukket sig sammen. Giv dem til en ny mor, som har brug for lidt ekstra støtte!

Ammekjole i bordeaux med blonder

Sæsonens festligste ammekjole! Perfekt til en ammende mor, som trænger til et pift af farve i sin ammegarderobe til højtidens mange fester.

Sort ammetop i 100% uld

Vores Augusta ammetop i 100 % uld er den ammende mors bedste ven på kolde vinterdage. Giv den til en ny mor, som fortjener en varm og blød overraskelse.

Sporty sort amme bh med hvide prikker

Bella amme-BH med hvide polkaprikker er en betænksom gave at give til en ny mor, som elsker at være aktiv. Den er tilmed perfekt til at sove i. Win – win.

Grå ammebluse i klassisk slå-om look

NADIA er en blød og skøn ammebluse med diskret ammeåbning. En kæmpe hjælp til den ammende mor,  som har brug for at kunne amme sit barn på alle tænkelige tidspunkter.

This entry was posted in Ammetøj · Barselsgaver. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms