Foråret er på vej med nyt ammetøj

Jeg har ammet 3 børn og har ammet på alle årstider og elsket hvert et minut. Måske ikke lige dengang jeg havde brystbetændelse, men som ”fodbold mor” måtte jeg jo amme alle steder og i alt slags vejr,  men bortset fra det, har det været en ren fornøjelse.

Det gode er, at da jeg fik brystbetændelse af at amme mit andet barn for ca. 16 år siden, designede jeg min første ammebluse på mit lille værksted i Vanløse.  Tanken var at holde mit bryst så varmt som muligt, mens jeg ammede på alverdens fodboldbaner rundt om i landet.

Det var der en del af mine skønne veninder,  der syntes var en glimrende idé og idéen til Milker  var startet. Jeg havde i mange år før det,  været børnetøjsdesigner, så der var ikke langt fra idé til produktion.

Nå, men for at komme tilbage til foråret, så er denne årstid min favorit tid. Alle kommer ud af deres små huler og alt begynder og spire og foråret dufter så skønt,  og vigtigst af alt  – man kan begynde at smide noget af det tunge tøj og komme i nogle skønne farver.

Jeg har samlet et lille udvalg af de styles,  der flyver ud af dørene i disse tider. Man ved jo aldrig hvilken style,  der bliver en ”bestseller” – men jeg vandt gættekonkurencen i år, om hvilken model, der ville være topseller dette forår.

Bestseller ammekjole dette forår

Blå ammekjole med strik top

Blå ammekjole med strik top

Blå ammekjole med strik top

Blå ammekjole med strik top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestseller ammekjole dette forår, hvor skørt og under top er i økologisk bomuldsstrik og netstrik for oven er i viskose.

Prisen er DKK 899,-

Køb den her

 

Bestseller ammebluse

Rosa stribet ammebluse i økologisk bomuldsstrik

Rosa stribet ammebluse i økologisk bomuldsstrik

Rosa stribet ammebluse i økologisk bomuldsstrik

Rosa stribet ammebluse i økologisk bomuldsstrik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne skønne ammeblusemed lyserøde striber er i økologisk bomuldsstrik.

Prisen er DKK 569,-

Køb den her

 

Bestseller ventetrusser

Mørkeblå bløde ventetrusser i bambus fibre

Mørkeblå bløde ventetrusser i bambus fibre

Mørkeblå bløde ventetrusser i bambus fibre

Mørkeblå bløde ventetrusser i bambus fibre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milker har kun haft disse lækre ventetrusser i et år, men man bliver afhængig, hvis man først prøver dem. Hvor jeg dog elsker bambus og de fås nu i 3 farver.

Prisen er DKK 89,-

Køb dem her

This entry was posted in Ammetøj · Amning · Brystbetændelse. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms