Det store ammebrag! – Ammekjole til fest

Hvis der er noget, som ikke passer særligt godt sammen, så er det nytårets festkjoler, babyer og amning. Pailletter, glimmer, lynlåse og noget stramt er bare ikke særligt populært hos baby. Det kradser og knitrer, og hvis du først skal orme dig ud af kjolen og sidde halvt blottet, forsvinder en stor del af hyggen ved amning også for dig. Ja. Det er i alle fald sådan, jeg husker det.

Mine egne oplevelser med upraktisk, ubehageligt tøj var faktisk også en af årsagerne til, at jeg i sin tid gik i gang med at lave amme- og ventetøj. Jeg tænkte, at det da måtte være muligt at skabe tøj, som var både praktisk og blødt MEN stadig pænt at se på.

Nedenfor kan du se mine tre bedste bud på en ammekjole til fest.

Glædelig Jul og Godt Nytår

 

  • Vær elegant i langt

Denne ammekjole er lidt af en showstopper. Formen er flatterende, og blondedelen skaber et feminint look. Ammekjolen er samtidig både blød og behagelig at have på og har ammeåbning, så du nemt og diskret kan amme din baby. Ammekjolen fås også i en flot sort.

  • The little black dress

Denne slå-om-model har et meget feminint og klædeligt snit. Den sorte ammekjole er ret enkel men med flotte smykker og sko, kan du nemt ”dresse” den op. Samtidig er denne ammekjole meget anvendelig efter nytår, og den bliver helt sikkert en af dine favoritter. Materialet er blødt og behageligt, og ammeåbningen gør, at du nemt og diskret kan amme din baby.  Ammekjolen findes også i en sød blå farve.

  • Snup et casual look

Med de rigtige sko kan denne flotte, turkis strik ammekjole give dig et meget trendy, urban look. Den er en drøm at have på, og du kan nemt og diskret amme din baby. Samtidig er denne turkise ammekjole meget anvendelig efter festen og kan bruges over jeans og til støvler, så den får et endnu mere casual look. Ammekjolen fås også i sort.

Sort blonde ammekjole med underkjole

Sort blonde ammekjole med underkjole

Sort blonde ammekjole med underkjole

Sort blonde ammekjole med underkjole

 

 

This entry was posted in Ammekjoler til fest. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms