Amning! Naturens geniale opfindelse

Here I go again. Ja, jeg ved godt, at jeg prædiker, når det kommer til amning. Men jeg har bare så svært ved at forstå, hvorfor nogen frivilligt fravælger amning, når alle undersøgelser viser, at det giver klogere, sundere og stærkere børn. Jeg ved godt, at for nogen går det galt med amningen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men sådan er det bare, og man skal ikke oppe og hænge på ammekorset, fordi det ikke lykkedes. Det er ikke den situation, jeg mener.

Næ, det jeg taler om, er kvinder, som af egen fri vilje ikke ønsker at amme af uvidenhed, eller fordi det er besværligt og måske bliver betragtet som uønsket af omgivelserne. Et fænomen, som er begyndt at sprede sig i den vestlige verden fx i England. Men også i verdens fattigste lande ses fænomenet. Blandt andet i Myanmar, hvor bare en fjerdedel af nybagte mødre ammer deres barn de første seks måneder. Et overraskende lavt tal, når man tænker på, hvor dyrt modermælkserstatning er. Heldigvis er PlanDanmark i området, hvor de med rådgivning har fået flere mødre til at amme, så man kan få vendt udviklingen. Sandsynligvis har kvinderne troet, at modermælkserstatningen var bedre end deres mælk. Den form for uvidenhed skal vi have bugt med. Amning er naturens geniale opfindelse.

I Skandinavien er vi heldigvis virkelig gode til at amme. Ja, jeg tror næsten, at vi er verdensmestre. Men vi skal holde øje med udviklingen og være fortaler for, at amning er naturligt, og at det også er i orden at amme offentligt.

Her er lidt inspiration fra mig til den kølige tid til de ammende mødre.

Cool mor i hættetrøje og striber

Sort/Hvid ammebluse med hætte og lynlås

Sort/Hvid ammebluse med hætte og lynlås

Du bliver en cool mor i denne 2-i-1-model. Ammeblusen består af en sort og hvid stribet ammebluse med cardigan med hætte. Designet er afslappet og trendy og skriger ikke ammebluse. 2- i-1 er nemlig et fantastisk koncept til dig, der ikke vil skilte med at du ammer. Ammeblusen er lavet, så den ligner en almindelig cardigan med lommer, men når du lyner op, er der et ekstra forstykke og en ammeåbning under brystet, så du nemt kan amme dit barn.

Ammeblusen er endvidere super god til kvinder med hang til brystbetændelse, da den rent faktisk har 3 lag uld over brystet, så brystet blive holdt varmt. Så gå den kolde tid i møde og vær godt forberedt med denne skønne ammebluse.

Prisen er DKK 899,-

Køb den her

 ——-

Sød og lun ammekjole

Grå stribet ammekjole m/pink lommer

Grå stribet ammekjole m/pink lommer

Denne skønne ammekjole med grå striber med pink lommer er både sød og lun. Ammekjolen er i uldmix – af uld og viskose, og går til knæene. Er super smart med et par strømpebukser og lange støvler.

Denne ammekjole har været en af Milker’s bestsellere gennem flere år, og hvert år får vi nye farvekombinationer.

Prisen er DKK 899,-

Køb den her

 ——

Comfy undertøj – inderst inde

Hvid amme bh i bambus

Hvid amme bh i bambus

Undertøj, der kradser eller sidder dårligt. Det er livet bare for kort til. Denne amme-BH i bambus-viskose er derimod en blød drøm, som holder på barmen uden at presse. Designet er sporty og enkelt uden for mange blonder og detaljer, som kradser og buler ud.

Prisen er DKK 149,-

Køb den her

This entry was posted in Ammetøj · Ammeundertøj · Amning. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms