Er amning frastødende på cafe?

Jeg læste for nyligt en artikel, der fortalte at flertallet af gæster på cafeer finder det frastødende at mødre sidder og ammer. Amning, som er det mest naturlige i verden, bliver betragtet som værende frastødende. Og jo større børnene er jo værre bliver det. Artiklen fortalte, at de fleste finder det direkte ulækkert at se kvinder amme deres større børn offentligt.  Tænk  – jeg synes at mødre der ammer og ammer længe, burde have en guldmedalje.

Et er, at man er mega presset, fordi ens barn netop vælger at blive sulten midt på hovedgaden i myldretiden, noget andet er at sætte sig ned HELT ovre i hjørnet på den første og bedste cafe, og så samtidig med at baby skriger højt og hysterisk på grund af sult, så skal forholde sig til flere midaldrende damers misbilligende blik, når man så knapper op til fødekilden. Det er fuldstændigt absurd, at vi er blevet så bornerte og kropsforskrækkede i vores samfund, at man ser skævt til kvinder, der ammer offentligt.

Da jeg var i USA sidst, så jeg kvinder der sad og ammede under nogle helt specielt fremstillede amme kapper eller slag, således at ingen kunne blive forargede over at man ammede sit barn offentligt. Det virkede næsten komisk – ammende telte.

Heldigvis er der mange cafeer, hvor ammende mødre er mere end velkomne, og hvor man kan sidde og amme i fred og ro uden at føle sig stresset og presset over, at ens lille baby tilfældigvis har tilladt sig at være sulten lige her og nu. Men det er en stresset situation, når ens baby er sulten.  Og derfor er MILKER ’s ammetøj genialt – også i stressede situationer. Samtidig med at du føler dig smart kan du være ammende i løbet af meget kort tid – uden at du føler dig bar, og uden at andre ser dig som bar.

Til hurtig amning anbefaler jeg følgende:

Lys gul ammetop - slå-om model med v-hals

Lys gul ammetop – slå-om model med v-hals

Lyseblå stribet ammetop med brede stropper

Lyseblå stribet ammetop med brede stropper

Svag gul ammebluse - kortærmet slå-om look i økologisk bomuld

Svag gul ammebluse – kortærmet slå-om look i økologisk bomuld

Lyseblå ammebluse med flæser foran

Lyseblå ammebluse med flæser foran

Article Categories: Ammetøj · Amning
Article Tags:
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms