Ammemor: Sådan kamuflerer du muffintoppen!

De fleste nybagte mødre må nok se i øjnene, at det ikke kun er en baby, man får efter fødslen. Mange af os får nemlig også nogle ekstra kilo at slæbe rundt på. Kilo, som det tager længere tid at smide, end vi ville ønske. Sådan var det i hvert tilfælde for mig, da jeg fik nummer to og tre. Bukserne strammede, og der var buler under kjolen – de forkerte steder.

Heldigvis kan du med nogle få enkle slanketricks snyde dig flere kilo slankere. Og det er jo meget godt, mens vi venter på at tabe den der ekstra babyvægt.

 

TIP 1.  Noir, Black, Sort er godt

sort-ammekjoleDu har hørt det før, og den er god nok. Sort slanker. Årsagen er, at sort skjuler detaljer og udligner buler, og dermed opstår der et mindre optisk bedrag. Andre mørke farver som marineblå og mørkegrå kan også sagtens bruges. Men husk, sort kan blive dystert, så sæt gerne lysere farver til i form af en cardigan eller et tørklæde. Her er et forslag fra min egen kollektion.

Her en skøn sommerkjole i sort med et flatterende snit, der skjuler mave og diverse buler. Modellen er en ammekjole, så du samtidig kan amme diskret og lunt.

Den her kjole bliver sommerens favorit, for den er flot både til sandaler og sneakers.

Materialet er økologisk bomuld og sikkert for dig og din baby.

Pris DKK 599

 

TIP 2.  Skjul muffin-toppen med det rigtige snit

Jeg prøver ikke at hænge nogen ud her. Slet ikke. Jeg har for pokker selv en muffintop, som varierer lidt i størrelse alt efter, hvor meget jeg træner og holder igen med søde sager. Men sagen er, at du ser meget slankere ud, når du klæder dig, så du IKKE fremhæver muffintoppen.

A woman's 'muffin top'

Måske skal du vente lidt længere med dine yndlingsjeans? Hvorfor ikke prøve noget af det nye shapewear, som dukker op mange steder til fornuftige priser. Her er fx et par sorte jeans fra HM til 399. De slanker, holder på formerne og får styr på muffintoppen. Jeg har selv et par, og jeg er vilde med dem.

buks

Brug denne version i stedet

 

 TIP 3. FLYT FOKUS

Okay, så måske vejer du lidt for meget, men du kan flytte en del af fokus på din størrelse ved at bruge stærke farver og høje hæle SAMMEN med noget sort. Du må ikke gå all in, for så kan det give bagslag.

Her er et par glade, friske toppe fra min kollektion, du kan kombinere med en sort nederdel eller et par mørke eller sorte jeans.

violet-ammebluse

Pink ammetop

En super fin amme-top i klædeligt design. Sætter du den sammen med et par sorte jeans og tager et par høje sandaler på, så ser du slankere ud. Farven er også rigtig god, når du får lidt farve. Fås i flere skønne farver.

Toppen er naturligvis i økologiske materialer.

Pris: 359 DKK

 

 

blå-ammekjole

Blå ammekjole

Blå er simpelthen årets farve, og du bliver flot i denne ammekjole. Materialet er kraftigt og ”holder” lidt på formerne og selvfølgelig økologisk. Super flatterende og også god under en cardigan.

PRIS: 299 DKK

Hos engelske Next kan du finde sandaler til fornuftige priser. Både de lidt mere ”chunky” modeller eller festversion til supergode priser. Se mere her.

sko

This entry was posted in Ammetøj · Slanketips. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms