Ammekjoler til hverdag og fest

Der er ikke noget bedre end den første sommerdag, hvor solens stråler endelig er blevet så varme, at man kan være udenfor i let tøj. Det er her hvor man bare må ud i det blå med barnevognen, og nyde at træerne er sprunget ud og at der er smukt og grønt alle vegne. Det er også den dag, hvor man har lyst til at have kjole på. Heldigvis har Milker en masse flotte ammekjoler, som alle er både smarte og fantastisk lækre at have på. Alle ammekjolerne har smarte ammeåbninger, der gør det super nemt at amme baby – også når det skal gå stærkt.

Jeg har flere kunder der kontakter mig, fordi de skal giftes eller holde barnedåb, og jeg har derfor lavet en kollektion af ammekjoler der kan bruges til både hverdag og fest.

I sidste uge havde jeg en herlig oplevelse med en kunde der skulle giftes. Hun havde lige født en skøn lille dreng, og havde haft svært ved at finde en kjole, som hun følte sig smuk i samtidig med at det – også på den store dag – var nemt at amme, når hendes lille søn var sulten. Hun valgte vores model ZISSI, som er en smuk ammekjole i det fineste blondestof med en underkjole af det blødeste bambus. Hun lignede en million, og jeg er super stolt over at have leveret kjolen til hendes skønne dag.

Blå blondekjole med underkjole

Blå blondekjole med underkjole

Blå blondekjole med underkjole

Blå blondekjole med underkjole

Det vigtigste for mig er at at lave ammetøj, der betyder at man ikke skal gå på kompromis med det, man ønsker at have på lige netop den dag, bare fordi man ammer. Du kan nemlig sagtens føle dig smart og lækker, og så samtidig amme din baby nemt og diskret. Du kan sagtens tage på cafe og møde dine gode veninder i kjole, og så samtidig amme din skønne baby.

This entry was posted in Ammekjoler til fest · Ammetøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms