Amme-eksperten anbefaler en blød ammeBH

Det er naturligvis vand på min mølle, når ammerådgiver Pernille Johansen i en artikel i Vores Børn anbefaler, at man køber en blød ammeBH, der sidder godt. For det er jo lige præcis derfor, at jeg netop har lanceret en ny serie amme-BH’er. Mit mål har nemlig været at skabe en blød, behagelig BH, som holder på det, den skal – uden at stramme. For der er simpelthen ikke noget værre end at have ømme ammebryster og en ammeBH, der strammer.

Den bløde hemmelighed bag mine amme-BH’er er bambusfibre, som mine amme-BH’er er lavet i.  Et vidunderligt blødt materiale, som samtidig er bæredygtigt. Og så har bambusfibre den helt specielle egenskab, at det er antibakterielt og utroligt elastisk.

 

Super blød og elastisk ammebh

Amme-BH - model barbara

Amme-BH – model barbara

Designmæssigt er jeg gået efter et enkelt look, som sidder pænt under tøjet også. Blonder og detaljer er normalt fine men kan genere din baby under amningen, så den slags er jeg gået langt udenom. Farverne er sort, hvid og midnatsblå. Samtidig kan den tåle at blive vasket igen og igen.

Og så har jeg for øvrigt fået lavet underbukser til, fordi du selvfølgelig skal have mulighed for at få et sæt, som matcher. Her er jeg igen gået efter det sporty, komfortable, som holder lidt på maven.

Her er min nye amme-BH, model Barbara, prisen er 269 DKK.  Farverne er sort, hvid og midnatsblå. Justerbare stropper og et smart, sporty look.

Materialet er det vidunderligt bløde og elastiske bambusfibre.

Se amme-bh’en her.

Matchende trusse – model Billie DKK 89

Se mere om trussen her.

 

Sporty amme-bh

AmmeBH - model Becky

AmmeBH – model Becky

Jeg har også lavet en lidt mere sporty version af min amme-BH men naturligvis i den samme kvalitet.

Denne model er ideel at sove med eller dyrke sport i. Den hedder model BECKY, og den sidder til uden at stramme. Amme-BH’en har et enkelt, sporty look, og der er ingen blonder og andet bras, som kan genere din amning.

Prisen er også god. 149 DKK og den kommer i farverne sort, hvis og midnatsblå. Se den sporty ammebh her

Matchende trusse, Billie DKK 89

Se mere om trussen her.

Her er link til artiklen fra Vores Børn om ammeBH’er og ammetoppe.

 

Article Categories: Ammetøj · Ammeundertøj
Article Tags:
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms