Det årlige ”amme udsalg”

Jeg havde den skønneste dag her på kontoret forleden dag. Der havde vi lagersalg, hvor vi solgte ud af alle vores gamle kollektionsprøver. Vi havde en masse gode ammebluser og ammeundertøj, som vores dejlige kunder kom forbi og købte. Det var også en skøn mulighed for lige at hilse på mange af jer. Flere af jer havde endda børn med og andre havde dem i maven. Det er sjovt for mig at se mit ammetøj i brug. Flere af jer ammede på kontoret – en kunde to på en gang. Alt det giver mig en kæmpe mulighed for at se hvordan ammetøjet virker i praksis, og det er samtidig en dejlig mulighed for også at få feedback på mit ammetøj.

Jeg fik bekræftet en af mine teorier, nemlig hvor vigtigt det er at kunne komme hurtigt og diskret til at amme, når den lille bare skriger og er sulten. Jeg kunne se, at mit ammetøj faktisk virker, det går hurtigt med at åbne op og komme i gang med amningen.

Løs ammebluse i rosa print

Løs ammebluse i rosa print

Rosa stribet ammebluse i økologisk bomuldsstrik

Rosa stribet ammebluse 

Jeg fik også besøg af en nybagt mormor, som kom for at købe en ekstra af vores BETTY undertrøjer. Datteren var blevet mor for en uge siden, og havde fået en BETTY undertrøje i barselsgave. Hun havde haft ammeundertrøjen på siden, og nu trængte den til at blive vasket, så hun måtte have en til. Det er sådanne historier jeg bliver super glad for at høre, for det beviser jo at mit ammetøj virker.

På søndag er det jo mors dag. Og fordi vi selvfølgelig skal fejre alle de skønne mødre derude, og fordi mange af jer bor så langt væk at I ikke kunne nå til ammesalg, så har vi 25% på alle nye varer i shoppen. Gå ind og kig på hjemmesiden – vi har masser af dejlige ammetøj til gode priser på søndag.

This entry was posted in Ammetøj · Amning · Udsalg. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

  • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms