5 gode ting ved januar – Bl.a udsalg!

Argh. Januar. Måneden de fleste af os elsker at hade. Den er laaaang og mørk, og sommeren er lysår væk. En måned, hvor vintertrætheden sniger sig ind på os og overmander os, så vi drømmer om bløde senge og varme dyner.  Ja, januar har altid været betragtet som en ren skodmåned af mig.

Alligevel kom jeg til at tænke den anden dag, at jeg måske var en smule hård ved januar. Der måtte jo være noget godt ved måneden, og det viste sig faktisk, at jeg kom i tanke om 5 gode ting ved januar, da jeg satte mig ned og tænkte mig om. Nedenfor kan du læse min liste, og måske kan du ovenikøbet finde på endnu flere gode ting. Dem må, du meget gerne dele med mig.

 

 1. Dagen er allerede blevet meget længere.

Vi tænker alle sammen på januar som mørk, men det er faktisk en lidt uretfærdig beskrivelse. I januar er dagene nemlig for længst begyndt at blive længere og har faktisk tiltaget med mange minutter. Onsdag d. 13. januar var dagen allerede blevet 32 minutter længere. Det var meget mere, end jeg havde regnet med. Og når vi kommer frem til enden på måneden, er vi næste oppe på en time. Så tak januar for mere lys. I love it.

 

 1. De første forårsblomster kommer

Januar er også måneden, hvor de første små, seje forårsblomster kæmper sig op af den kolde jord. De er skønne og giver os et tidligt varsel om forår. Jeg elsker de fine små blomster som erantis, forårslilje, krokus og så videre, og de gør mig glad.

 

 1. Havefuglene og trækfuglene

Er du så heldig at have en have, kan du fodre havefuglene og opleve et væld af fugle i haven i januar. Det er nu, de har allermest brug for det, og de kvitterer for maden med sang og fugleliv. Det er også noget, som jeg bliver glad af at se på.  I slutningen af januar kan du også være heldig at se de første trækfugle. Sandsynligvis lærken.

 

 1. Nye gode vaner

Med januar kommer det nye år, og det er en oplagt mulighed til at lave om på ting, du ikke er glad for. Træner du for lidt? Arbejder du for meget? Ser du ikke dine venner nok, eller er der noget helt andet, du gerne vil ændre? Januar giver dig mulighed for at begynde på noget nyt. Januar er nemlig ikke travl som december, og du kan puste ud og tænke nye tanker.

 

 1. Januarudsalg!

YES. Januar er også måneden fyldt med gode tilbud. Butikkerne sælger ud, og du kan gøre skønne fund til lave priser. Også her hos Milker holder vi januarudsalg. Du kan se nogle af vores gode tilbud her. En af de mest populære varer er denne grønne ammekjole med knapper.

Jo. Januar er sgu bedre end sit rygte.

Mvh. Adelaide

Article Categories: Udsalg
Article Tags:
Go Back
 • Bag Milker’s blog

  Hej. Jeg hedder Adelaide, og det er mig, som skriver Milkers blog. På min blog finder du artikler om amning, babyer, familieliv med mere. Selv er jeg gift og har tre dejlige børn. Det er også mig som står bag design, produktion og kundekontakt hos Milker.

 • Seneste indlæg

 • Følg os på Instagram

 • Kategorier

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms